Priser

gavekort

PRISER

Fysiurgisk massage 25 min.
Fysiurgisk massage 55 min.
Fysiurgisk massage 85 min.
Zoneterapi 55 min.
Zoneterapi børn indtil 12 år
Akupunktur
kr. 430
kr. 700
kr. 950
kr. 625
kr. 550
kr. 495

En kombineret behandling f.eks. akupunktur/massage eller zoneterapi/massage er i flere tilfælde meget givende.

Kombinations behandlinger 55 min. kr. 700

Efter en times massage- eller zoneterapi, er man velkommen til at få en akupunktur-behandling, hvor man ligger en halv time og slapper af – uden beregning. Dette skal aftales ved tidsbestilling.

Gavekort udstedes!

Hvis du er medlem af ”Danmark”, vil der på mange behandlinger være mulighed for tilskud. Du kan læse om ordningen HER

Ligeledes giver en lang række sundhedsforsikringer mulighed for, at få dækket op til 8-10 zoneterapibehandlinger årligt.

ZomaCare Online Booking: KLIK HER

ZONETERAPI

Zoneterapi er en refleks terapi, der i sin grundform går ud på at trykpåvirke bestemte zoner, hvorved en normaliserende effekt vil iværksættes i det evt. syge organ og/eller kropsdele andre steder i kroppen. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest anvendte zoneterapi er fodzoneterapi, ydermere findes også zoner i f.eks. ansigtet, ørerne, og på hænderne.

AKUPUNKTUR

Akupunktur er en asiatisk diagnose- og behandlingsmetode. Metoden går ud på en fysisk påvirkning af bestemte punkter på kroppen. Der er mange måder at påvirke punkterne på. Man kan f.eks. bruge varme, tryk eller nåle. Nåleindstik er det mest benyttede. Akupunktur er en holistisk behandlingsform. Det betyder, af man ikke fokuserer på et enkelt symptom, men betragter mennesket som en helhed. Derfor må akupunktøren vide meget om patientens fysiske og psykiske symptomer.

OMEGA-3 FISKEOLIE

Fiskeolie er det man kalder Omega-3 fedtsyrer. Disse omega 3 fedtsyrer har en lang række positive virkninger på din krop. Bl.a. på blodomløbet, dine led, hjertet, stofskiftet og modvirker fremkomsten af en række sygdomme.
NB: Omega-3 olien fås nu også som en vegan Omega-3 olie produceret af alger.

Deltag på Zomacare's gratis helse foredrag og hør alt om alle de gavnlige egenskaber der opnås fra Omega-3 olierne.

Massage Gentofte Karin Johnson