Virksomhedsordning


Fradragsberettiget Skattefri

VIRKSOMHEDER

Blandt mange virksomhedsledere er der i dag et stort ønske om, at sikre medarbejdernes trivsel samt forbedre arbejdsmiljøet. Der bliver brugt mange ressourcer på at gøre medarbejderne tilfredse, fordi det giver:

  • Mindre sygefravær
  • Mindre stress
  • Mere energi
  • Bedre koncentration og øget lyst til samarbejde
  • Øget velvære

I de fleste administrative job, er der risiko for muskelrelaterede problemer, for eksempel: Spændingshovedpine, muskelinfiltrationer, museskader og stress – med nedsat produktivitet til følge. Jeg tilbyder flere former for behandling, hvilket gør behandlingen mere alsidig og effektiv

  • Fysiurgisk massage
  • Akupunktur
  • Zoneterapi

En kombineret behandling f.eks. akupunktur/massage eller zoneterapi/massage er i disse tilfælde meget givende. Behandlingen foregår på arbejdspladsen, og jeres virksomhed kan etablere behandlingen som medarbejder ordning.

  • Virksomheden får fuldt fradrag for udgifter til behandlinger. Medarbejderne beskattes ikke af arbejdsgiverbetalte udgifter.

Ring eller email mig og lad os tage en snak om, hvorledes vi sammen kan øge jeres medarbejderes velvære og effektivitet.

Zomacare v/ Karin Johnson
Lyngbyvej 317,1. 2820 Gentofte.
Tlf.: 24 23 23 96 · CVR: 28835000
email : karin@zomacare.dk

NB: 10% Rabat på alle behandlinger ved brug af Zomacare's loyalitets Cashback kort. Læs mere og bestil dit gratis Cashback kort her.    Cashback kort

ZONETERAPI

Zoneterapi er en refleks terapi, der i sin grundform går ud på at trykpåvirke bestemte zoner, hvorved en normaliserende effekt vil iværksættes i det evt. syge organ og/eller kropsdele andre steder i kroppen. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest anvendte zoneterapi er fodzoneterapi, ydermere findes også zoner i f.eks. ansigtet, ørerne, og på hænderne.

AKUPUNKTUR

Akupunktur er en asiatisk diagnose- og behandlingsmetode. Metoden går ud på en fysisk påvirkning af bestemte punkter på kroppen. Der er mange måder at påvirke punkterne på. Man kan f.eks. bruge varme, tryk eller nåle. Nåleindstik er det mest benyttede. Akupunktur er en holistisk behandlingsform. Det betyder, af man ikke fokuserer på et enkelt symptom, men betragter mennesket som en helhed. Derfor må akupunktøren vide meget om patientens fysiske og psykiske symptomer.

OMEGA-3 FISKEOLIE

Fiskeolie er det man kalder Omega-3 fedtsyrer. Disse omega 3 fedtsyrer har en lang række positive virkninger på din krop. Bl.a. på blodomløbet, dine led, hjertet, stofskiftet og modvirker fremkomsten af en række sygdomme.
NB: Omega-3 olien fås nu også som en vegan Omega-3 olie produceret af alger.

Deltag på Zomacare's gratis helse foredrag og hør alt om alle de gavnlige egenskaber der opnås fra Omega-3 olierne.

Massage Gentofte Karin Johnson