Karin Johnson

PROFIL

Mit navn er Karin Johnson, jeg tilbyder Fysiurgisk Massage, Zoneterapi, Akupunktur og Kombinationsbehandlinger.

Jeg blev uddannet zoneterapeut i 1993, fra Helseskolen i Søborg. Jeg er RAB-uddannet zoneterapeut, hvilket betyder, at jeg udover zoneterapi har relevant uddannelse i bla. Fysiologi og anatomi, sygdomslære og psykologi.

I 1994 blev jeg færdig som fysiurgisk massør fra Gentofte massageskole.

Og endelig i år 2000 blev jeg Akupunktør, fra Helseskolen i Søborg.

Jeg har samarbejdet bl.a med Direktoratet for Kriminalforsorgen, Lonza Cph., Pankas samt TPU.

NB: 10% Rabat på alle behandlinger ved brug af Zomacare's loyalitets Cashback kort. Læs mere og bestil dit gratis Cashback kort her.    Cashback kort

ZONETERAPI

Zoneterapi er en refleks terapi, der i sin grundform går ud på at trykpåvirke bestemte zoner, hvorved en normaliserende effekt vil iværksættes i det evt. syge organ og/eller kropsdele andre steder i kroppen. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest anvendte zoneterapi er fodzoneterapi, ydermere findes også zoner i f.eks. ansigtet, ørerne, og på hænderne.

AKUPUNKTUR

Akupunktur er en asiatisk diagnose- og behandlingsmetode. Metoden går ud på en fysisk påvirkning af bestemte punkter på kroppen. Der er mange måder at påvirke punkterne på. Man kan f.eks. bruge varme, tryk eller nåle. Nåleindstik er det mest benyttede. Akupunktur er en holistisk behandlingsform. Det betyder, af man ikke fokuserer på et enkelt symptom, men betragter mennesket som en helhed. Derfor må akupunktøren vide meget om patientens fysiske og psykiske symptomer.

OMEGA-3 FISKEOLIE

Fiskeolie er det man kalder Omega-3 fedtsyrer. Disse omega 3 fedtsyrer har en lang række positive virkninger på din krop. Bl.a. på blodomløbet, dine led, hjertet, stofskiftet og modvirker fremkomsten af en række sygdomme.
NB: Omega-3 olien fås nu også som en vegan Omega-3 olie produceret af alger.

Deltag på Zomacare's gratis helse foredrag og hør alt om alle de gavnlige egenskaber der opnås fra Omega-3 olierne.

Massage Gentofte Karin Johnson